Összetevők
BL-80 búzaliszt (Glutén) ; Ivóvíz; BLTK 190 búzaliszt (Glutén) ; Étkezési só; Olíva olaj;
750g
Felhasznált gabona: búza
A kovászmagot amit kaptunk, az év 365 napján,ugyanabban az időpontban frissítjük és nagy becsben tartjuk.Figyelemmel kísérjük, ahogyan élet alakul benne. A vadkovászos kenyér gyártási folyamata 3 napot vesz igénybe, mert a jó kenyérhez időre is szükség van.
A kenyér csak lisztből, vízből és sóból készül. Kenyerünket nagy alázattal és odafigyeléssel készítjük. Nem kapkodunk, nem sietünk, a tészta vezet minket. Nem időre dolgozunk, alkalmazkodunk a változó körülményekhez ezért sokkal nagyobb a hozzáadott érték is.
BL-80 búzaliszt (Glutén) ; Ivóvíz; BLTK 190 búzaliszt (Glutén) ; Étkezési só; Olíva olaj;
Tápérték elemek | 100g | Energia | 799kJ/189kcal | Zsír | 1,8g | amelyből telitett zsírsavak | 0,3g | Szénhidrát | 36g | amelyből cukrok | 1,1g | Rost | 1,2g | Fehérje | 6,2g | Só | 0,49g |
---|