Kézműves vadkovászos kenyér

750g

Felhasznált gabona: búza

A kovászmagot amit kaptunk, az év 365 napján,ugyanabban az időpontban frissítjük és nagy becsben tartjuk.Figyelemmel kísérjük, ahogyan élet alakul benne.  A vadkovászos kenyér gyártási folyamata 3 napot vesz igénybe, mert a jó kenyérhez időre is szükség van.

A kenyér csak lisztből, vízből és sóból készül. Kenyerünket nagy alázattal és odafigyeléssel készítjük.  Nem kapkodunk, nem sietünk, a tészta vezet minket. Nem időre dolgozunk, alkalmazkodunk a változó körülményekhez ezért sokkal nagyobb a hozzáadott érték is.

Élettani hatásairól bővebben

Kategória: Allergén:

Összetevők

BL-80 búzaliszt (Glutén) ; Ivóvíz; BLTK 190 búzaliszt (Glutén) ; Étkezési só; Olíva olaj;

Átlagos tápérték adatok 100g termékben

Tápérték elemek 100g
Energia 799kJ/189kcal
Zsír 1,8g
amelyből telitett zsírsavak 0,3g
Szénhidrát 36g
amelyből cukrok 1,1g
Rost 1,2g
Fehérje 6,2g
0,49g